XTZ Cinema Series

XTZ Cinema Series
XTZ Cinema Series
Beskrivning av XTZ Cinema Series

XTZ släpper nu sin nya cinema serie som är speciellt utvecklad för att ge ett realistisk och kraftfullt ljud när du tittar på film. XTZ Cinema Series bygger på relativt små men mycket kraftfulla högtalare i kombination med riktigt stora subwoofers som ger både snabba och kraftfulla slag. Förutom ett imponerande ljud så har även XTZ Cinema Series en snygg design som är framtagen för att ge minimalt med ljusreflexer vilket är en unik egenskap som är mycket välkommet i hemmabion.


XTZ Cinema Series består av följande modeller:

XTZ Cinema Series S5

XTZ Cinema SeriesM6

XTZ Cinema Series SUB 1×12

XTZ Cinema Series SUB 2×12

XTZ Cinema Series SUB 3X12

Målet med XTZ Cinema Series var att ta fram en högtalarserie speciellt anpassad för de krav som en modern hemmabio ställer även i de högsta ljudnivåerna, till ett rimligt pris utan att kompromissa med ljudkvaliteten. För att nå dessa krav har högtalarna i XTZ Cinema Series konstruerats för en optimal bioupplevels med hög SPL(Sound Pressure Level) utan distortion.

 XTZ Cinema Series består av relativt små högtalare som är lätta att montera på väggen och S5 och M6 kan också placeras på ett matchande stativ. Eftersom det är väldigt viktigt att placera högtalarna rätt i ett surroundsystem är detta den enklaste lösningen för dig att uppnå bättre surroundljud. För att få till riktigt kraftfulla subwoofers med hög SPL vid låga frekvenser är en stor låda ett måste, men eftersom en subwoofer inte är så känslig för placeringen som front och surroundhögtalare så det lättare att hitta en bra placering även om de är riktigt stora.

XTZ Cinema series

XTZ Cinema Series bygger på en kombination av mycket väl konstruerade högtalarelement och användningen av många högtalarelement vilket gör ljudet mycket rent och dynamiskt med minimal distortion och en mycket hög SPL kapacitet. Även transientsvaret blir väldigt bra när många högtalarelement används.

XTZ Cinema series

Quattro array tekniken som används i M6 tillsammans med den mycket avancerade crossover konstruktionen gör att riktverkan är perfekt balanserad över hela frekvensområdet vilket garanterar en homogen ljudbild som är oerhört viktigt i en hemmabio eller vardagsrum med flera sittplatser, men även är fördelaktigt i surroundsystem med bara en sweetspot.

XTZ Cinema Series har mycket snabba högtalarelement tack vare lätta material och starka magneter. XTZ har lagt mycket tid på att hitta material med den perfekta kombinationen av vikt och styvhet vilka är de mest kritiska faktorerna i konstruktionen av ett högtalarelement.

XTZ Cinema series

XTZ Cinema Series har 3 olika Subwoofers som är konstruerade för att återge en otrolig kraft i det djupaste frekvensområdet i kombination med ett snabbt och perfekt dynamiskt basljud där den största modellen ger hela 12db SPL. Detta uppnås tack vare mycket lätta och snabba högtalarelement i kombination med en stor och stabil låda.

Läs mer om XTZ Cinema Series...


Sök bästa pris på XTZ Cinema Series hos: