Sony Bravia KDL-42W828BBN

Sony Bravia KDL-42W828BBN
Sony Bravia KDL-42W828BBN
Beskrivning av Sony Bravia KDL-42W828BBN

Sony Bravia KDL-42W828BBN från Sony’s modellserie 2014 är en Full-HD 3D LED-TV som levererar en fantastisk bildkvalitet och massvis med praktiska funktioner. Dessutom har man tänkt till lite extra med stativet och gjort det multifunktionellt. Sony Bravia KDL-42W828BBN har bl.a. utrustats med X-reality Pro, Football Mode och Sony Entertainment Network.

Sony Bravia KDL-42W828BBN levererar en mycket fin bildkvalitet med levande och naturtrogen bild med mycket klara färger. Sony Bravia KDL-42W828BBN hanterar även 3D-material mycket bra och ger en mycket bra 3D-upplevelse med hjälp av de aktiva 3D-glasögonen. Sony’s Motionflow XR 400Hz gör action och sport jämnare, och Sonys X-Reality Pro-bildmotor ger en djupare skärpa där varje bildruta analyseras och förbättras utifrån en specifik databas med virtuell information. För dig som är fotbollsintresserad har Sony Bravia KDL-42W828BBN ett Football Mode som automatiskt justerar bild-och ljudinställningarna när du kollar på en livesänd match för att simulera känslan av en riktig stadion.

Sony Bravia KDL-42W828BBN Har ett multifunktionellt stativ som inte bara kan användas som bordsstativ utan även kan användas för att hänga ut tv’n på väggen, en riktigt smart och praktisk detalj som ger dig valmöjligheter utan att behöva köpa extra tillbehör. Sony Bravia KDL-42W828BBN kan även kompletteras med en trådlös subwoofer som kan köpas till som tillval vilket ger lite extra tryck i ljudet, en mycket bra ide tycker vi.

Med Sony Bravia KDL-42W828BBN är du inte bara begränsat till att se på TV-program eller filmer, Sony Bravia KDL-42W828BBN är utrustad med nätverksanslutning och wifi, vilket ger dig möjlighet att strömma foto, musik och film från en kompatibel enhet i nätverket.Sony Bravia KDL-42W828BBN ger också tillgång till internetunderhållning, appar och sociala nätverk via Sony Entertainment Network, helt enkelt en bättre helhetsupplevelse. Sony Bravia KDL-42W828BBN har dessutom en inbyggd webbläsare som ger dig en enklare surfupplevelse.

Sony Bravia KDL-42W828BBN är givetvis utrustad med en inbyggd digital-TV mottagare vilket har blivit en självklarhet i dagens tv-apparater för både marksänd digital-TV, digital-TV via kabel-TV samt Digital-tv via satellit. En CI+-port för att ansluta en passande CA-modul och ett programkort finns givetvis också.

En av de mest användbara funktionerna i Sony Bravia KDL-42W828BBN är den s.k. PVR-funktionen som gör att du kan spela in, pausa och spola tillbaks ett TV-program om du råkat missa något. Eller behöver gå ifrån en stund. Det enda du behöver är en USB-hårddisk eller ett USB-minne ansluten till någon av Sony Bravia KDL-42W828BBN’s USB-portar. En sak som är bra att känna till när det gäller inspelning till USB är att p.g.a. kopieringskyddslagarna så krypteras det inspelade materialet så att det endast kan spelas upp på just den tv som det är inspelat på.

Sammanfattning:
Sony Bravia KDL-42W828BBN Imponerar med hög bildkvalitet, många praktiska funktioner och en smakfull design, vilket gör den till ett bra köp. Ett stort plus till Sony för det multifunktionella stativet och möjligheten att ansluta en trådlös subwoofer direkt till tv’n, Bra jobbat.

Läs mer om Sony Bravia KDL-42W828BBN...

Sök bästa pris på Sony Bravia KDL-42W828BBN hos: