Samsung BDF7500

Samsung BDF7500
Samsung BDF7500
Beskrivning av Samsung BDF7500

Samsung BDF7500 är en kompetent och slimmad 3D Blu-ray spelare i en ny tilltalande design som är uppgraderad med 4K-uppskalning eller Ultra-HD som det även kallas, som ansluten till en 3D-TV låter dig uppleva 3D material i full-HD. Med Samsung BDF7500 kan du dra nytta av alla fördelarna med Blu-ray som en fantastisk bild och ljudkvalitet samt mängder av funktioner, tjänster och annan media. För snabbare hantering av internettjänsterna har Samsung BDF7500 en dubbelkärning processor.

Samsungs Smart-TV teknik öppnar dörrarna till mer underhållning än du någonsin kunnat föreställa dig. Smart Hub är en portal för ständigt nytt internetinnehåll genom Samsung BDF7500. Eftersom systemet är baserat på appar uppdateras Smart Hub hela tiden med nya smarta funktioner för bästa möjliga underhållning. Appar inkluderar bl.a. Netflix, YouTube, Facebook och mycket mer. Samla allt till ett och samma ställe på din tv-skärm. Anslut enkelt till internet via ditt trådlösa nätverk och njut av all underhållning som webben har att erbjuda. Du kan också smidigt organisera, lägga till och ta bort applikationer via Samsungs Apps.

Samsung BDF7500 har förutom nätverks och internetfunktionerna även utrustats med funktionen ‘AllShare DLNA-nätverk’ som gör det möjligt att komma åt bilder, musik och videofiler direkt via nätverket. AllShare fungerar med alla andra DLNA-certifierade produkter, så du kan på ett enkelt sätt spela upp video från videokameran eller strömma musik från din PC.

Samsung BDF7500 är utrustad med 4K-uppskalning av Full HD material vilket  innebär absolut bästa möjliga bildåtergivning men det kräver att du även har en 4K-kompatibel TV eller projektor. Detta är en teknik som ännu inte är så utbredd ännu men som kommer att komma de närmsta åren.

Samsung BDF7500 har den absolut senaste tekniken inom 3D för att se de senaste filmerna i 3D. Samsung BDF7500 är förberedd för att återge alla 3D-format på marknaden. Med en 3D-TV och äkta 3D-material från t.ex en Blu-ray 3D film, kommer din filmupplevelse att tas till en helt ny dimension där du inte längra tittar på filmer, du blir en del av dem. Du kan nu kliva in i en helt ny värld av verklighetstrogna Blu-ray filmer och TV-program.

Samsung BDF7500 klarar alla de senaste Surround och HD-ljud formaten, så som Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS-HD High Resolution Audio och DTS-HD Master Audio, som alla ger en ljudåtergivning av mycket hög kvalitet vilket ger en mycket imponerande filmupplevelse. Samsung BDF7500 har även stöd för de flesta digitala videoformaten på marknaden för maximal flexibilitet. Tack vare stöd för bl.a. Matroska (.mkv) kan du nu se högupplöst film via USB-ingången eller direkt från datorn via det DLNA-kompatibla nätverket.

Läs mer om Samsung BDF7500...

Sök bästa pris på Samsung BDF7500 hos: