Panasonic Viera TX-L42DT50E

Panasonic Viera TX-L42DT50E
Panasonic Viera TX-L42DT50E
Beskrivning av Panasonic Viera TX-L42DT50E

Panasonic har gjort sig kända för att vara bäst på plasma-tv och framförallt 3D-Plasma, men hur är det då med 3D LED-TV apparater? Med Panasonic Viera TX-L42DT50E har man skapat en LED-TV med aktiv 3D-teknik som placerats i ett snyggt skal och utrustats med en imponerande lista funktioner som bl.a. 3D, Smart-TV, wifi, 1600Hz Backlight Scanning mm. Den supertunna ramen skapar en mycket diskret inramning till skärmen och bidrar till att bilden upplevs hänga fritt i luften. Metallen har bearbetats för att ge en elegant finborstad finish. En Panasonic Viera TX-L42DT50E pryder rummet den hänger i även när den är avstängd. Vill du hellre ställa skärmen på tv-bänken använder du med fördel det eleganta metallstället.

Panasonic Viera TX-L42DT50E är utrustad med panasonics IPS Alpha-teknik som ger en oslagbara skärpa, kontrast och mycket bra betraktningsvinkel. Panasonic Viera TX-L42DT50E är dessutom utrustad med ett nyutvecklat antireflexfilter kallat Clear Panel Pro, som effektivt absorberar speglingar från externa ljuskällor. Det gör att den visade bilden framträder klarare och renare. Det gör också att mörka filmsekvenser verkligen upplevs som mörka, även i ett upplyst vardagsrum. Panasonic har utvecklat bakgrundsbelysningen genom en bildteknik som kallas 1600Hz Backlight Scanning som delar upp skärmytan i mindre fält. Samtidigt ökar bildfrekvensen från 50 till 200 bilder per sekund. Effekten är att bilden känns tätare och dessutom att alla former av eftersläpning reduceras till ett minimum. Resultatet är en knivskarp men ändå följsam återgivning av snabba rörelser helt utan eftersläpningar. Sport, actionscener och andra snabba skärmrörelser återges knivskarpt på Panasonic Viera TX-L42DT50E, även när du ser på Full-HD 3D på Blu-ray, här märks det verkligen att panasonic ligger långt framme när det gäller 3D.

Panasonic Viera TX-L42DT50E är givetvis utrustad med en inbyggd digital-TV mottagare vilket har blivit en självklarhet i dagens tv-apparater för både marksänd digital-TV (t.ex. Boxer) samt digital-TV via kabel-TV (t.ex. ComHem). Panasonic Viera TX-L42DT50E kan även ta emot HDTV via marksänd digital-TV utan behovet av en extern box vilket är ett plus. Den har dessutom stöd för digital-tv via satellit. En CI+-port för att ansluta en passande CA-modul och ett programkort finns givetvis också. En av de mest användbara funktionerna i Panasonic Viera TX-L42DT50E är den s.k. PVR-funktionen som gör att du kan spela in, pausa och spola tillbaks ett TV-program om du råkat missa något. Eller behöver gå ifrån en stund. Det enda du behöver är en USB-hårddisk eller ett USB-minne ansluten till någon av Panasonic Viera TX-L42DT50E’s USB-portar. Det är fantastiskt enkelt att spela in TV-program på en extern hårddisk. Anslut bara hårddisken med en USB-kabel till terminalen på Panasonic Viera TX-L42DT50E och sätt igång! Med en knapptryckning på fjärrkontrollen startar inspelningen direkt medan du tittar.

Den inbyggda webbläsaren i Panasonic Viera TX-L42DT50E gör att du kan surfa på internet ungefär som med en dator. VIERA Connect är en cloudbaserad internettjänst som ger dig en enkel och snabb tillgång till hyrfilmer, playkanaler, spel, utbildningsprogram, sociala media och mycket annat direkt i din Panasonic Viera TX-L42DT50E. Och det är lika enkelt att ladda ner appar till Panasonic Viera TX-L42DT50E som till en smartphone eller surfplatta, nu kan hela familjens aktiviteter samlas i TV-soffan.

Sammanfattning:

Panasonic Viera TX-L42DT50E är en Full-HD 3D LED-TV med snygg design, riktigt bra 3D-bild med ytterst få störande skuggeffekter, bra svärta och kontrast den har dessutom mängder med nätverks och internetfunktioner inklusive inbyggd wifi. Du får med andra ord mycket TV för dina pengar.

Läs mer om Panasonic Viera TX-L42DT50E...

Sök bästa pris på Panasonic Viera TX-L42DT50E hos: