LG 32LA667V

LG 32LA667V
LG 32LA667V
Beskrivning av LG 32LA667V

LG 32LA667V är en Full-HD 3D LED-TV från LG’s modellserie 2013 som har en tilltalande design med en mycket tunn ram och imponerande prestanda. LG 32LA667V är utrustad med funktioner som Micro Pixel Control, Dual Play, Cinema 3D, Smart-TV, Widi, Magic Motion-fjärrkontroll och 400Hz Motion Clarity Index för bättre flyt och bättre skärpa i snabba rörelser. LG 32LA667V är en tv som har de flesta funktioner du kan önska och en riktigt bra prestanda.

LG 32LA667V visar upp en mycket klar, välbalanserad och knivskarp bild direkt ur kartongen. Det finns ett antal förinställda bildlägen som de allra flesta kommer att nöja sig mycket bra med, men vill du ge dig på att göra egna kalibreringar så finns goda möjligheter att få en exceptionellt bra bild, med mycket naturliga färger och en fin kontrast. LG 32LA667V har utrustats med Micro Pixel Control som innebär att LED-dioderna justeras efter vad som visas, vilket ger en bättre svärta, intensivare färger och lägre energiförbrukning. Som på många andra LED-TV idag så är bakgrundsbelysningen en aning ojämn framförallt längst ut i hörnen, men det är inte så mycket så att det stör.

LG 32LA667V levererar ett klart och fint ljud men som vanligt när vi pratar om platta tv-apparater så är de fysiska förutsättningarna att få till ett riktigt bra ljud mycket begränsade och så gäller även LG 32LA667V. Ljudet duger mycket bra till vanliga tv-program, men vill du ha ett ljud som matchar den högupplösta bilden bör du ansluta den till ett hemmabiosystem eller en ljudanläggning

LG 32LA667V är utrustad med LG’s egna passiva Cinema3D-teknik som är gör att glasögonen blir både lättare och billigare och inte behöver några batterier eftersom tekniken jobbar med polarisering. LG 32LA667V gör ett mycket bra jobb med att spela upp 3D-materialet, vi upplever en aning skuggeffekter men inte så mycket att det blir irriterande utan 3D-presentationen är fortfarande mycket bra. En ytterligare finess med LG 32LA667V är Dual Play funktionen som för tv-spel som gör att två spelar kan dela en skärm och se olika bilder utan att behöva använda split screen. Med brillorna på får varje spelare egen helskärm för sig själv, (kräver en spelkonsol med stöd för dual play samt speciella Dual-play glasögon).

LG 32LA667V har inbyggd digital-tv mottagare för DVB-T, DVB-C samt DVB-S och har dessutom inspelningsmöjligheter till USB med sk. PVR-funktion som gör att du kan spela in, pausa eller spola tillbaka ett tv-program. Tyvärr saknar LG 32LA667V dubbla tv-tuners vilket är ett krav för att du skall kunna spela in en kanal samtidigt som du tittar på en annan. Tänk på att det du spelar in med PVR-funktionen i en tv-apparat eller Blu-ray spelare med tuner är p.g.a. upphovsrättsliga skäl kodat och kan endast spelas upp på den apparat det spelades in på.

LG 32LA667V är försedd med LG’s Magic Motion-fjärrkontroll som fungerar ungefär som en datormus, du kan Peka, klicka och dra, ett framsteg när det gäller att kontollera tv’n framförallt i Smart-funktionerna. Magic motion kontrollen finns även att köpa separat och skall passa till all LG’s tv-apparater med Smart-TV fr.o.m. 2011 år modell.

LG 32LA667V är även utrustad med den fiffiga funktionen WiDi som står för Wireless Display och är en funktion som utvecklats av i Intel och funnits i moderna laptopar ett tag men inte gjort så mycket väsen av sig. Med WiDi kan du trådlöst överföra bilden från din laptop direkt till tv’n. LG 32LA667V har inbyggd mottagare för WiDi så du behöver ingen extern mottagare för detta, dock så behöver du ha en dator med stöd för WiDi. Funktionen medger även att du visar en sak på tv’n samtidigt som du visar något annat på laptopen.

LG 32LA667V som de allra flesta tv-apparater idag utrustad med nätverksanslutning, och har dessutom Smart-TV funktioner. LG’s Smart-tv portal är relativt lättanvänd och har ett stort utbud av appar samt en riktigt bra webbläsare. Med LG 32LA667V har du även tillgång till tjänster som Viaplay, SF AnyTime, Headweb och Netflix. Via nätverket som är DLNA-kompatibelt och en mediaspelare som fixar de flesta format så du kan spela upp material från andra enheter. LG 32LA667V har Wifi integrerat för enklast möjliga anslutning till ditt trådlösa hemnätverk.

Sammanfattning:
LG 32LA667V är en riktigt imponerande tv som har alla de funktioner som man kan förvänta sig av en modern tv. LG 32LA667V ger dig en mycket fin bild med klara naturliga färger och en djup svärta som du troligt vis inte kommer bli missnöjd med. Ett plus är den passiva 3D-tekniken med lättare och billigare glasögon som brukar medfölja i kartongen. WiDi funktionen ger också mervärde om du har möjlighet att utnyttja den. Allt som allt så är LG 32LA667V en tv som ger dig riktigt mycket för pengarna.

Läs mer om LG 32LA667V...


Sök bästa pris på LG 32LA667V hos: