Samsung TQ43Q64DAUXXC

Samsung TQ43Q64DAUXXC

Samsung 43" – TQ43Q64DAU

Samsung 43" TQ43Q64DAU är en Smart QLED-TV som ger en imponerande bildkvalitet och smarta funktioner i ett elegant och slimmat format. Med sin avancerade QLED-teknik ger denna TV en otrolig bild med en miljard nyanser och 100% färgvolym som certifierats av VDE.

Design och bildkvalitet
Den här TV:n har en diskret och stilren AirSlim design som gör den idealisk för väggmontering (väggfäste säljer vi separat), och passar perfekt in i varje rum. Den använder Quantum HDR-teknik och Quantum Processor Lite 4K som skalar upp innehåll till nära 4K-kvalitet, vilket ger skarp och detaljrik bild oavsett originalkällans upplösning.

Smarta funktioner och anslutning
Denna Smart TV är utrustad med Tizen OS, vilket ger tillgång till ett brett utbud av appar och streamingtjänster (vissa appar och tjänster kräver abonnemang eller engångsköp för att kunna användas). Med funktioner som Samsung TV Plus, Cloud Gaming-appar som Xbox Game Pass och AirPlay 2, är underhållningsmöjligheterna nästan oändliga. Dessutom kan TV:n enkelt styras via din smartphone med SmartThings-appen.

Miljömedvetenhet och hållbarhet
TV:n är utrustad med funktioner som ekosensor och energisparlägen för att minska energiförbrukningen. Den har också en lång hållbarhet med en 10-årig garanti mot inbränningar.*

*Gäller vid köp av utvalda 2024 Samsung TV hos utvalda återförsäljare. Garantin är giltig i 10 år från köpdatum. Kräver en kopia på inköpskvitto samt registrering på Samsungs hemsida inom 90 dagar efter köp. Gäller köp av utvalda 2024 års TV-modeller till och med 31 Mars 2025. www.samsung.com/se/offer/offline/screen-burn-warranty/

Läs mer om Samsung TQ43Q64DAUXXC

Samsung TQ43Q64DAUXXC

TV-apparater

Hitta Samsung TQ43Q64DAUXXC även hos:
Rulla till toppen