Nedis Bluetooth® Högtalare 30W

Nedis Bluetooth® Högtalare 30W

Nedis Bluetooth-högtalare 30W

Denna Nedis Bluetooth-högtalare är den perfekta följeslagaren för dina musikbehov när du är på språng. Denna bärbara 30 W-högtalare kombinerar kompakt storlek med kraftfullt ljud, vilket säkerställer att du kan ta festen med dig vart du än går.

Design och visuell upplevelse
Låt dig uppslukas av både stil och ljud med sin förstklassiga design klädd i ett elegant vävt tyg. De integrerade dynamiska blinkande RGB LED-lamporna ger en livlig touch och sätter stämningen för en komplett festupplevelse.

Trådlös teknik och anslutning
Tack vare trådlös Bluetooth 5.0-teknik kan du njuta av en stabil och störningsfri anslutning, medan den omedelbara anslutnings- och parningsfunktionen säkerställer enkel anslutning efter den första installationen. Ta din ljudupplevelse till nästa nivå med TWS-funktionalitet (True Wireless Stereo), så att du kan para ihop två högtalare för dubbel njutning.

Enkel kontroll och lång speltid
Med kontrollknapparna kan du enkelt pausa/spela musik och svara/avbryta/ignorera samtal, med den integrerade mikrofonen som möjliggör handsfree-samtal. Med ett inbyggt 2000 mAh batteri kan du njuta av upp till 4 timmars oavbruten speltid. När det är dags att ladda tar USB Type-C-laddningen (adapter ingår ej) bara 3 timmar.

Idealisk för alla äventyr
Ta med dig din musik vart äventyret än leder dig med sin vattentåliga IPX5-klassning, vilket gör den perfekt för strandresor, fester vid poolen och till och med båtliv. Förhöj ljudupplevelsen med Nedis Bluetooth-högtalare .

Läs mer om Nedis Bluetooth® Högtalare 30W

Nedis Bluetooth® Högtalare 30W

Bluetooth-högtalare

Hitta Nedis Bluetooth® Högtalare 30W även hos:
Rulla till toppen