XTZ Divine 100.33 Piano Black

XTZ Divine 100.33 Piano Black
XTZ Divine 100.33 Piano Black
Beskrivning av XTZ Divine 100.33 Piano Black

XTZ Divine 100.33 bygger på den större modellen Divine 100.49 och är ett mycket bra komplement som center eller surround tack vare att man kan använda den både i vertikalt och horisontelt läge. Denna flexibilitet ger högtalaren flera olika användningsområden. XTZ Divine 100.33 är utrustad med enbart de allra bästa elementen, XTZ har visat att det är möjligt att bygga högtalare som inte kostar en förmögenhet, även om de är utrustade med dyra komponenter. Diskanten kommer från det Tyska företaget Visaton och en är keramisk domediskant.

XTZ Divine 100.33 är designad med tankarna på akustiska egenskaper. Kabinetten är en gedigen konstruktion byggd av tjock MDF och den konvexa konstruktionen gör högtalaren extra stabil. De konvexa sidorna har även akustiskt positiva egenskaper och minimerar stående vågor internt i högtalarlådan. XTZ Divine 100.33 är utrustad med XTZ’s Room Tuning-koncept. På detta sätt kan du själv ändra karaktären på högtalaren så att den passar de personliga preferenserna och rummet.

Att hitta en en högtalare med bättre prestanda än XTZ Divine 100.33 i samma prisklass är lika svårt som att motså dess fantastiska ljudåtergivning. Detta är en högtalare i absolut världsklass, för dig som värdesätter ett högklassigt ljud.

Här kan du få en rabattkod för köp av bl.a. högtalare från XTZ

Om XTZ

XTZ är i grunden ett gränsöverskridande nätverk av ingenjörer, tekniker, tillverkare (producenter) som alla har mycket lång erfarenhet inom Hi-Fi. Detta inkluderar allt från tillverkning och utveckling, men även god erfarenhet av HiFi-marknaden. Vi samarbetar med flera företag i Europa och Asien. Tillverkningen sker både i Sverige och Asien. Erfarenheten finns inte bara när det gäller hur en högtalare skall låta ljudmässigt, utan även konstruktionsmässigt och framförallt komponentmässigt. Vi är ett relativt nytt och ungt märke men vår samlade erfarenhet sträcker sig långt tillbaka i tiden. XTZ’s koncept, Tillverkaren och generalagenten ingår i nätverket XTZ och därmed har vi i praktiken tagit bort 2 mellanhänder, vilket gör att vi kan ha mycket lägre pris till konsumenterna. XTZ använder ex. SEAS och Peerless element,  Om man använder billiga komponenter är det lätt att tillverka och sälja till låga priser, men vi använder väldigt hög kvalitet på våra komponenter, material, element och design trots låga priser. Exempelvis element från Norska SEAS och Peerless. Vi anlitar svenska och tyska utvecklingsföretag för att få högsta kvalitet på produkterna.

Läs mer om XTZ Divine 100.33 Piano Black...

Sök bästa pris på XTZ Divine 100.33 Piano Black hos: