XTZ 95.22 White On-Wall center

XTZ 95.22 White On-Wall center
XTZ 95.22 White On-Wall center
Beskrivning av XTZ 95.22 White On-Wall center

XTZ 95.22 är Det senaste tillskottet i XTZ familjen, en on-wall högtalare för mångsidig användning. XTZ 95.22 är en innovativ vägghögtalare som imponerar på den mest kräsne lyssnaren. Om du letar efter en speciell musikupplevelse, med tydlighet och distorsionsfri dynamik över hela frekvensregistret även vid höga ljudnivåer, är XTZ 95.22 helt rätt för dig! Kombinationen av homogent ljud, hög verkningsgrad och hög effekttålighet gör att XTZ 95.22 är det perfekta valet. XTZ 95.22 är mycket väl lämpad för stora och kraftfulla hembiosystem, men även vid tvåkanalsanvändning för musik.

XTZ 95.22 har förutom en fantastiskt fin ljudbild även en mycket fördelaktig prisnivå, som gör den till vinnare i många tester bland högtalare i sin prisklass, med XTZ 95.22 får du extremt mycket ljud för pengarna.

Här kan du få en rabattkod för köp av bl.a. högtalare från XTZ

Om XTZ

XTZ är i grunden ett gränsöverskridande nätverk av ingenjörer, tekniker, tillverkare (producenter) som alla har mycket lång erfarenhet inom Hi-Fi. Detta inkluderar allt från tillverkning och utveckling, men även god erfarenhet av HiFi-marknaden. Vi samarbetar med flera företag i Europa och Asien. Tillverkningen sker både i Sverige och Asien. Erfarenheten finns inte bara när det gäller hur en högtalare skall låta ljudmässigt, utan även konstruktionsmässigt och framförallt komponentmässigt. Vi är ett relativt nytt och ungt märke men vår samlade erfarenhet sträcker sig långt tillbaka i tiden. XTZ’s koncept, Tillverkaren och generalagenten ingår i nätverket XTZ och därmed har vi i praktiken tagit bort 2 mellanhänder, vilket gör att vi kan ha mycket lägre pris till konsumenterna. XTZ använder ex. SEAS och Peerless element,  Om man använder billiga komponenter är det lätt att tillverka och sälja till låga priser, men vi använder väldigt hög kvalitet på våra komponenter, material, element och design trots låga priser. Exempelvis element från Norska SEAS och Peerless. Vi anlitar svenska och tyska utvecklingsföretag för att få högsta kvalitet på produkterna.

Läs mer om XTZ 95.22 White On-Wall center...


Sök bästa pris på XTZ 95.22 White On-Wall center hos: