Wallander vol 1 – 3 filmer

Wallander vol 1 – 3 filmer
Wallander vol 1 – 3 filmer
Beskrivning av Wallander vol 1 – 3 filmer

INNAN FROSTEN
Gryning. Genom dimman lyfter en flock brinnande svanar från sjön. Det som till en början ser ut som ett pojkstreck får snart oanade proportioner då ett mord kan knytas till de brinnande svanarna. Det enda spåret Kurt Wallander har att gå på är en bibel på engelska med lösryckta citat skrivna på hebreiska något som tyder på att en livsfarlig religiös fanatiker är den skyldige.

BYFÅNEN
En man med långa flätor och en indianfjäder i håret kliver in på en bank med något som ser ut som en bomb virad runt sin hals. Han kräver att pengar ska sättas in på ett konto annars spränger han banken och sig själv i luften. Han är bygdens byfåne som anses vara helt harmlös men snart inser alla att han menar allvar!

BRÖDERNA
Det äkta paret Olof och Carolina Wachtman hittas mördade på deras magnifika gods. Utredningen visar att kvinnan torterats och våldtagits framför ögonen på sin make innan de tillsammans fick möta döden. Vem eller vilka som gjort detta och varför är frågor som ledningen i Stockholm snabbt vill ha svar på.

Läs mer om Wallander vol 1 – 3 filmer...


Sök bästa pris på Wallander vol 1 – 3 filmer hos: