Samsung UE46F6505SBXXE

Samsung UE46F6505SBXXE
Samsung UE46F6505SBXXE
Beskrivning av Samsung UE46F6505SBXXE

Samsung UE46F6505SBXXE är en Full-HD 3D LED-TV från Samsungs modellserie 2013 med en läcker design som har mycket tunn ram runt om skärmen och ett silverfärgat stativ. Samsung UE46F6505SBXXE är också utrustad med funktioner som 400Hz Clear Motion Rate för optimal bild, Smart TV och DLNA-kompatibelt trådlöst nätverk och interaktiva internetfunktioner. Samsung UE46F6505SBXXE fungerar även bra ihop med de gratis Appar som finns att ladda ner till din Smartphone (både Android och iPhone, iPad) som gör att du kan använda dem som fjärrkontroll, vilket är riktigt bra när du vill mata in text.

Samsung UE46F6505SBXXE har en riktigt slimmad, läcker och lyxigt design som ger en kvalitetskänsla utöver det vanliga. Ramen runt TV’n har även den gjorts extremt smal och är knappt synbar runt skärmen vilket ger en känsla av att bilden blir större. Samsung UE46F6505SBXXE kombinerar helt enkelt teknik och design på ett utmärkt sätt.

Även om design är en relativt viktig del när du köper en ny TV är det ju ändå bilden som är i fokus och Samsung UE46F6505SBXXE håller en mycket hög klass som inte lämnar mycket att önska och levererar en knivskarp bild med levande färger och en mycket bra kontrast. 400Hz Clear Motion Rate är en funktion som avsevärt förbättrar skärpan i snabba sekvenser som sport och filmer där det händer mycket samtidigt.

3D-bilden på Samsung UE46F6505SBXXE är riktigt bra men kan tyvärr inte mäta sig med de bästa på marknaden som t.ex. Panasonics plasma-apparater om man skall vara riktigt petig, men den gör ändå ett mycket bra jobb och de oönskade skuggeffekterna som tidigare modeller lidit av har märkbart förbättrats, så du kan se fram emot en riktigt häftig upplevelse i 3D.

När det gäller ljudet så levererar Samsung UE46F6505SBXXE ett klart och fint ljud som duger fint när du ser på tv-program, men när du skall se på film eller är lite mera kräsen även med tv-ljudet så rekommenderar vi som alltid när det gäller tv-apparater att du ansluter din Samsung UE46F6505SBXXE till ett hemmabiosystem så att du får ut ett ljud som matchar den fantastiska bildkvaliteten från t.ex. en Blu-ray film.

Internettjänsterna i Samsung UE46F6505SBXXE har utökats och blivit mer användarvänliga jämfört med tidigare modeller och denna Smart-TV är smartare än någonsin och det inbyggda trådlösa nätverket gör det mycket enkelt att ansluta till ditt hemnätverk. Samsung UE46F6505SBXXE har även den nya funktionen S-recommendation som lär sig vilken typ av TV-program du föredrar och kan rekommendera filmer och serier efter dina tittarvanor.

Samsung UE46F6505SBXXE  är även utrustad med röststyrning så att du med enkla kommandon kan styra dess funktioner, och för att förenkla kommunikationen så att du inte skall behöva skrika åt Tv’n så är den nya touch fjärrkontrollen utrustad med en inbyggd mikrofon.

Samsung UE46F6505SBXXE är givetvis utrustad med en inbyggd digital-TV mottagare vilket har blivit en självklarhet i dagens tv-apparater för både marksänd digital-TV, digital-TV via kabel-TV och Satellit-TV. En CI+-port för att ansluta en passande CA-modul och ett programkort finns givetvis också.

En av de mest användbara funktionerna i Samsung UE46F6505SBXXE är den s.k. PVR-funktionen som gör att du kan spela in, pausa och spola tillbaks ett TV-program om du råkat missa något. Eller behöver gå ifrån en stund. Det enda du behöver är en USB-hårddisk eller ett USB-minne ansluten till någon av Samsung UE46F6505SBXXE’s USB-portar. Tyvärr saknar Samsung UE46F6505SBXXE dubbla tv-tuner’s vilket är ett krav för att kunna spela in ett program samtidigt som du tittar på ett annat, en annan sak som är bra att känna till när det gäller inspelning till USB är att p.g.a. kopieringskyddslagarna så krypteras det inspelade materialet så att det endast kan spelas upp på just den tv som det är inspelat på.

Sammanfattning:
Samsung UE46F6505SBXXE är en mycket kvalitativ LED-TV och med sin fina design ger den ett exklusivt intryck i ditt vardagsrum. Den ger dig också mycket bildkvalitet och funktioner för pengarna och även om 3D-bilden har vissa brister så ger Samsung UE46F6505SBXXE dig ändå en häftig 3D-upplevelse. Samsung UE46F6505SBXXE har  massvis med praktiska funktioner gör den till en komplett media enhet. Överlag så är Samsung UE46F6505SBXXE ett riktigt bra köp som ger valuta för dina pengar.

Läs mer om Samsung UE46F6505SBXXE...


Sök bästa pris på Samsung UE46F6505SBXXE hos: