Samsung UE46D7005 3D-TV

Samsung UE46D7005 3D-TV
Samsung UE46D7005 3D-TV
Beskrivning av Samsung UE46D7005 3D-TV

 

Samsung UE46D7005 3D-TV

 
 
 

Samsung UE46D7005 3D-TV

Med nya Samsung UE46D7005 3D-TV sätter Samsung en ny standard för 3D-TV på marknaden. Samsung UE46D7005 kombinerar suverän bildkvalitet med exceptionell design där utseendet kröns av att ramen runt själva bildskärmen endast är 0,5 cm tunn. Detta ger en större och mer uppslukande bildupplevelse än en TV med tjockare ram. Tack vare den unika designen passar den utmärkt in i ett modernt hem oavsett om man hänger upp den på väggen eller väljer att ställa den på en TV-möbel.

Samsung UE46D7005 3D-TV är dock mer än en vanlig TV. Tack vare nyutvecklade Smart TV blir TV:n en komplett mediacentral oavsett om man vill se på film via nätverket, uppdatera sin status på Facebook eller surfa på Internet direkt i TV:n. Smart TV är helt enkelt det enklaste sättet att få ut mer av din TV-upplevelse både lokalt i ditt eget hem och online på nätet.

Ta steget in i ytterligare en dimension med 3D
Samsung UE46D7005 3D-TV är förberedd för att återge 3D-material vilket ger ytterligare en dimension till TV och filmtittande. Med en 3D-kompatibel Blu-ray spelare samt aktiva 3D-glasögon (1 par 3D-glasögon Samsung SSG-3100B medföljer, fler finns som tillbehör) kan du njuta av de senaste filmer på ett helt nytt sätt. TV:n är dock inte begränsad till att bara visa 3D-material från Blu-ray-skivor. Tack vare inbyggd konvertering av 2D till simulerad 3D kan man även njuta av sina favoritprogram på TV i 3D.

En exceptionell bildupplevelse
Med nya Samsung UE46D7005 3D-TV har Samsung tagit ännu ett steg framåt när det gäller bildkvalitet. LED-belysning med Micro Dimming-teknik får man ännu bättre kontrast med renare nyanser och förbättrad svärta för en optimerad bildupplevelse, oavsett om man ser på sitt favoritprogram eller den senaste storfilmen. Tillsammans med 800Hz Clear Motion Rate och HyperReal Engine får man helt enkelt den bästa bildupplevelsen man kan önska sig med sin nya Samsung 3D-TV.

Inbyggd digital-TV för Boxer, Com Hem och Canal Digital
Samsung UE46D7005 3D-TV har något så unik som en digital-TV-mottagare inte bara för marksänd digital-TV  och digital-TV via Com Hem, den är även utrustad med mottagare för Canal Digital via satellit. Tack vare den inbyggda DVB-T2-mottagaren kan man ta emot HDTV via marksänd digital-TV utan behovet av en extern box, både smart och smidigt. Tack vare CI+-port kan man ansluta en passande CA-modul och ett programkort från TV-leverantören vilket ger möjlighet att ta emot betalkanaler. Med Samsung UE46D7005 3D-TV kan du på enklast möjliga sätt få tillgång till högkvalitativ TV-underhållning i både standard och HD-kvalitet.

Inspelningsfunkton via USB
Med PVR-funktionen (Personal Video Recorder) kan man pausa TV-program, spola tillbaks om man råkade missa något eller spela in ett visst program och se det när man själv har tid. Det enda som behövs är en USB-hårddisk som enkelt kopplas in i någon av TV:ns USB-portar.

Alla anslutningar du kan tänkas behöva
Samsung UE46D7005 3D-TV är i sanningens namn en komplett mediahubb. TV:n är utrustad med hela 4 HDMI-ingångar (v1.4 med 3D Auto Setting och Audio Return Channel) för anslutning av moderna högupplösta signalkällor som Blu-ray-spelare och moderna spelkonsoler. Dessutom kan man givetvis koppla in äldre analoga signalkällor också tack vare stöd för bl.a. komponentvideo (via medföljande adatper), scart (via medföljande adapter) och VGA-ingång för datoranslutning.

Smart TV för en komplett mediaupplevelse
Samsungs nya funktion Smart TV gör din TV till en komplett mediacentral. Med en knapptryckning kopplar man upp sig mot Samsungs applikationsbibliotek och ta del av t.ex. YouTube och andra smarta tjänster. Kolla in det senaste som hänt på Facebook, uppdatera Twitter eller prata med dina vänner på Google Talk tack vare Social TV. Skulle man hellre vilja surfa på Internet går det alldeles utmärkt tack vare den inbyggda webbläsaren. Möjligheterna är nära på oändliga och smarta appar utvecklas ständigt för att göra din upplevelse så bra som möjligt.

Läs mer om Samsung UE46D7005 3D-TV…

 

Läs mer om Samsung UE46D7005 3D-TV...

Sök bästa pris på Samsung UE46D7005 3D-TV hos: