Samsung PS43E455WXXE

Samsung PS43E455WXXE
Samsung PS43E455WXXE
Beskrivning av Samsung PS43E455WXXE

Samsung PS43E455WXXE är en HD-Ready plasma-TV som kombinerar klassisk Samsung-design med smarta funktioner för ett enkelt användande. Samsung PS43E455WXXE har givetvis inbyggd digital-TV mottagare för både Boxer (DVB-T) och Com Hem (DVB-C) vilket gör att du slipper extra mottagare och flera fjärrkontroller, perfekt för dig som vill ha en snygg installation med ett minimum av kablar.Samsung PS43E455WXXE använder den senaste plasmatekniken som möjliggör en tunnare design. Den nya modellen har en mycket slimmad och elegant profil.

Anslutningsmässigt Samsung PS43E455WXXE både klassiskt analoga anslutningar så som scart och komponentvideo och moderna digitala som HDMI och USB-ingång med stöd för uppspelning av foto, musik och film.

Med Samsungs teknik 600Hz Subfield Motion får man optimal rörelseskärpa i bilden. Med Samsung PS43E455WXXE kan du njuta av perfekt bildåtergivning även om det är snabba sekvenser, perfekt för film och sportälskaren.Real Black-panelen minskar reflektionerna från omgivningsljuset så att skuggor och svarta bildpartier får ökad definition. Tack vare minimalt med reflektioner från omgivningsljuset är bilden skarpare och klarare.Samsung PS43E455WXXE använder en ny filter-och panelstruktur som eliminerar skiktade bilder och ger en skarp bild från praktiskt taget alla vinklar. Detta eliminerar även skuggbilder och oskärpa som vanligen uppstår på glaspaneler.

Funktionen Connect Share Movie och USB-ingång på TV:n ger en möjlighet att på enklast möjliga sätt njuta av foton, musik och filmer i format som bl.a. DivX och MKV från ett USB-minne eller en kompatibel USB-hårddisk.

Sammanfattningsvis så är Samsung PS43E455WXXE en mycket lättanvänd och prisvärd Plasma-TV som ger dig en bra bildkvalitet och grundläggande funktionalitet, notera dock att den endast är HD-Ready och ej Full-HD.

Läs mer om Samsung PS43E455WXXE...

Sök bästa pris på Samsung PS43E455WXXE hos: