Samsung PS43D455XXE

Samsung PS43D455XXE
Samsung PS43D455XXE
Beskrivning av Samsung PS43D455XXE

 

Samsung PS43D455XXESamsung PS43D455XXE

Samsung PS43D455XXE är en 43″ Plasma-TV som ger dig en imponerande bildupplevelse med riktigt bra skärpa och kontrast. Du får även en hel tum TV-upplevelse extra då ramen på årets plasma är tunnare. Samsung PS43D455XXE låter dig dessutom samla allt digitalt innehåll på ett och samma ställe. Samsung erbjuder dig en Plasma-TV med alla moderna funktioner till ett bra pris. Att leverera bästa möjliga bildkvalitet har högsta prioritet hos Samsung. Samsung PS43D455XXE använder en ny filter och panelstruktur som eliminerar skiktade bilder och ger en skarp bild från praktiskt taget alla vinklar. Detta eliminerar även skuggbilder och alla former av oskärpa som vanligen uppstår med glasfilter.

Samsung PS43D455XXE har en unik design som ger en enorm effekt. Den tunna och eleganta ramen ger panelen en tum extra, som både minskar mellanrummet mellan bildpanelen och ramen och skapar en sömlös visuell upplevelse. Denna TV är idealisk för det moderna hemmet och levererar hög prestanda och elegans.

Tack vare mängder med anslutningsmöjligheter kan du sköta all digital underhållning från ett och samma ställe. Med HDMI-ingångarna (High Definition Multimedia Interface) kan du direktansluta upp till fyra enheter, vilket öppnar upp för mer innehåll att visa och dela med sig av. ConnectShare Movie ger dig möjlighet att ansluta en separat hårddisk direkt till Samsung PS43D455XXE och visa filmer direkt på skärmen. BD Wise-teknik håller din TV och anslutna Samsung Blu-ray-spelare i ständig kommunikation för optimal prestanda. Anslut dina digitala apparater. ConnectShare™ Movie omvandlar din Samsung PS43D455XXE till en hemmabio, anslut helt enkelt ett USB-minne eller en hårddisk för att visa film, foton och spela upp musik.

Läs mer om Samsung PS43D455XXE…

Läs mer om Samsung PS43D455XXE...

Sök bästa pris på Samsung PS43D455XXE hos: