Samsung BD-D5500 Blu-ray spelare

Samsung BD-D5500 Blu-ray spelare
Samsung BD-D5500 Blu-ray spelare
Beskrivning av Samsung BD-D5500 Blu-ray spelare

 

Samsung BD-D5500 Blu-ray spelareSamsung BD-D5500 Blu-ray spelare

Samsung BD-D5500 Blu-ray spelare en 3D Blu-ray spelare utrustad med funktioner, tjänster och annan media. Med Ultra Fast Play minskas den tiden det vanligtvis tar, från det att du sätter i skivan tills filmen startar. Du slipper onödig laddningstid och kan snabbt börja titta på din film. Tack vare den absolut senaste tekniken behöver du inte längre ta dig till en biograf för att se filmer i 3D, Samsung BD-D5500 Blu-ray spelare är förberedd för att återge de nya 3D-formaten på marknaden. Med en 3D-TV och äkta 3D-material kommer bildupplevelsen att tas till en helt ny nivå. Titta inte på filmer, bli en del av dem. Kliv in i en värld av verklighetstrogna och uppslukande filmer och TV-program.

Samsung BD-D5500 Blu-ray spelare är förutom Internetfunktioner även utrustad med funktionen AllShare DLNA-nätverk som låter dig komma åt bilder, musik och videofiler direkt via nätverket. AllShare fungerar med DLNA-certifierade produkter så du på ett enkelt sätt kan spela upp video från videokameran eller strömma musik från sin PC. Samsung BD-D5500 Blu-ray spelare har även stöd för WiFi (kräver USB-adapter) och AllShare fungerar givetvis både kabelanslutet och trådlöst för största möjliga flexibilitet.

Med Samsung BD-D5500 Blu-ray spelare får du inte bara en bättre bildupplevelse, spelaren har också möjligheten att skicka ut 7.1-ljud till en kompatibel receiver vilket ger en fantastisk ljudupplevelse. Samsung BD-D5500 Blu-ray spelare har stöd för alla de senaste formaten så som Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS-HD High Resolution Audio och DTS-HD Master Audio för en högkvalitativ ljudåtergivning som höjer musik- och filmupplevelsen. Samsung BD-D5500 Blu-ray spelare har fått stöd för de flesta videoformat på marknaden för maximal flexibilitet. Tack vare stöd för bl.a. Matroska (.mkv) kan du nu avnjuta högupplöst film via USB-ingången eller direkt från datorn via nätverket.

Läs mer om Samsung BD-D5500 Blu-ray spelare…

Läs mer om Samsung BD-D5500 Blu-ray spelare...

Sök bästa pris på Samsung BD-D5500 Blu-ray spelare hos: