Panasonic VT50

Panasonic VT50
Panasonic VT50
Beskrivning av Panasonic VT50

 

Panasonic VT50Panasonic VT50

Panasonic VT50 är panasonic’s nya flaggskepp när det gäller tv-apparater, med Panasonic VT50 har man återigen höjt ribban för vad en 3D Plasma-tv kan prestera vad gäller bildkvalitet, svärta och 3D-prestanda, trots att föregångaren VT30 var näst intill fulländad så är Panasonic VT50 ändå strået vassare på de flesta plan.

I år har panasonic satsat stort på sin nya Viera Connect som är Panasonics version av Smart-TV, Panasonic VT50 har en dual-core processor vilket gör den riktigt snabb och en webbläsare som har stöd för både flash och html5 samt en liten smidig touch-fjärr som gör den enkel att navigera. Vill du hellre styra den med din smartphone går det lika bra. Ett plus är att du kan använda Facebook, Twitter eller Skype samtidigt som du tittar på tv. Panasonic VT50 har som det anstår en topp-tv, utrustats med dlna-kompatibelt wi-fi nätverk. Som spelar de allra flesta digitala mediaformat.

Panasonic VT50 har givetvis utrustats med inbyggd digitalbox för alla typer av digital-tv inkl. HD-TV och har även inspelningsfunktion som gör att du kan spela in eller pausa tv-program på usb eller minneskort. Tyvärr saknar Panasonic VT50 dubbla tv-tuners vilket är en förutsättning för att kunna spela in ett program samtidigt som du titta på ett annat.

Läs mer om Panasonic VT50…

Läs mer om Panasonic VT50...

Sök bästa pris på Panasonic VT50 hos: