Panasonic DMP-BDT110

Panasonic DMP-BDT110
Panasonic DMP-BDT110
Beskrivning av Panasonic DMP-BDT110

Panasonic DMP-BDT110 är en 3D Blu-ray spelare, med en massa nya funktioner. Med den senaste tekniken inom 3D. Men det är inte bara funktionerna som förbättrats i denna nya spelare Panasonic DMP-BDT110 har även placerats i ett nytt snyggare och tunnare skal, endast 35mm högt.

På baksidanhittar du en HDMI 1.4 utgång, USB och Ethernet-port, optisk digital ljudutgång, analog stereo och komposit videoutgångar. Panasonic DMP-BDT110 saknar flerkanals analoga utgångar och komponent video utgångar saknas men det är ingen stor förlust.

Panasonic DMP-BDT110 har DLNA-stöd och Wi-Fi (med adapter tyvärr) så att du kan strömma musik, video och bilder från din dator eller NAS-enheter på ditt hemnätverk.Panasonic DMP-BDT110 har änven den fått Viera Cast Internetportal, även om det är synd att det inte har uppgraderats till den förbättrade Viera Connect. Med tjänster som YouTube, Picasa, skype m.fl har du ändå ett stor utbud av nätverksinnehåll.

Panasonic DMP-BDT110 har ett briljant operativsystem, som är ett av de mest användarvänliga vi har stött på. Ikonerna i huvudmenyn är lagda i ett kors, motsvarande pilknapparna på fjärrkontrollen, både enkelt och smart. Den laddar även Blu-ray filmerna snabbare än tidigare modeller, ungefär halva tiden.

Panasonic DMP-BDT110’s bildkvalitet är superb, knivskapa bilder och verklighetstrogna färger oavsett om det är i 2D-läge eller med en Blu-ray 3D film. Panasonic DMP-BDT110 har utrustats med Adaptive Chroma Processing, som skalar upp färginformationen och får färgerna att se lite renare och mer verklighetstrogna ut än på andra Blu-ray spelare, vilket i sin tur bidrar till att ge en djupare och mer trovärdig 3D-effekt.

Ljudmässigt är DMP-BDT110 förvånansvärt bra även vid uppspelning av musik, förutom att den givetvis hanterar alla förekommande digitala HD-ljudformat på Blu-ray och DVD skivor med bravur.

Sammanfattning
Även om Panasonic DMP-BDT110 är dyr i jämförelse med sina konkurrenter vilket är ett litet minus, får du en hel del för pengarna, listan med funktioner är riktigt bra, med trådlöst Wi-Fi nätverk (med usb adapter) och vi förvånades av dess överraskande bra CD-uppspelning.

Läs mer om Panasonic DMP-BDT110...

Sök bästa pris på Panasonic DMP-BDT110 hos: