Onbynetonnet BD 1.2 Blu-ray spelare

Onbynetonnet BD 1.2 Blu-ray spelare
Onbynetonnet BD 1.2 Blu-ray spelare
Beskrivning av Onbynetonnet BD 1.2 Blu-ray spelare

 

Onbynetonnet BD 1.2 Blu-ray spelareOnbynetonnet BD 1.2 Blu-ray spelare

Onbynetonnet BD 1.2 är en 3D Blu-ray-spelare med många smarta funktioner. Upplev en helt ny dimension i filmer du aldrig upplevt  förr med 3D Blu-ray filmer. Tillsammans med en 3D-TV kan du titta på 3D-filmer i ditt eget vardagsrum. Med DVD-uppskalning till 1080p får man även en bättre bildkvalitet när man tittar på sina gamla DVD-filmer. Blu-ray spelaren har utrustats med nätverksanslutning för BD-Live samt dubbla USB-ingångar för uppspelning av mängder av format. Tack vare stöd för Deep Color kan Onbynetonnet BD 1.2 Blu-ray spelare även skicka ut djupare färgåtergivning till en kompatibel TV/projektor än tidigare. Färgerna blir mer levande och verklighetstrogna än någonsin och höjer filmupplevelsen till ytterligare en nivå.

Fascineras av Blu-ray 3D-filmer i ditt eget hem med Onbynetonnet BD 1.2 Blu-ray spelare. En 3D Blu-ray tillsammans med en 3D kompatibel TV gör det möjligt att titta på 3D Blu-ray filmer i ditt eget vardagsrum. Med fantastiska 3D-filmsläpp på Blu-ray får du ett brett och högkvalitatiivt urval som man kan spela upp med sin 3D Blu-ray och njuta av 3D Blu-ray filmer i ditt eget hem.

För flexibel uppspelning av annan media än Onbynetonnet BD 1.2 utrustad med dubbla USB-ingångar. Här kan man enkelt ansluta USB-minnen, MP3-spelare, USB-hårddiskar och spela upp bilder, musik och filmer på enklast möjliga sätt.

Onbynetonnet BD 1.2 har fått stöd för de flesta videoformat på marknaden för maximal flexibilitet. Tack vare stöd för bl.a. Matroska (.mkv) kan man nu avnjuta högupplöst film via USB-ingången. Matroska är ett nytt och populärt sätt att paketera audio och videofiler i en enda fil. Under senare tid har bl.a. högupplöst material blivit populärt att paketera i .mkv-filer. Flexibiliteten ligger bland annat i att .mkv-filer kan innehålla flera olika undertexter, flera ljudspår samt kapitelindelning.

svis så är Onbynetonnet BD 1.2 en mycket prisvärd 3D-Blu-ray spelare med de mest nödvändiga funktionerna för att uppleva Blu-ray och Blu-ray 3D filmer. Onbynetonnet BD 1.2 Blu-ray spelare levererar knivskarpa bilder med livfulla färger och ett enastående surroundljud i HD.

Läs mer om Onbynetonnet BD 1.2 Blu-ray spelare…

Läs mer om Onbynetonnet BD 1.2 Blu-ray spelare...

Sök bästa pris på Onbynetonnet BD 1.2 Blu-ray spelare hos: