LG 79UB980V

LG 79UB980V
LG 79UB980V
Beskrivning av LG 79UB980V

LG 79UB980V är 2014 års toppmodell från LG och är en 4K Ultra-HD 3D LED-TV som kommer ta din TV-och filmupplevelse till en helt ny nivå. Ultra HD-upplösningen (3840×2160 pixlar) är det givna valet för dig som kräver absolut perfekt detaljåtergivning och skärpa på ditt högupplösta bildmaterial.

LG 79UB980V är alltså en tv med 4K Ultra HD-upplösning är upplösningen 3840×2160 pixlar vilket innebär att LG 79UB980V består av hela fyra gånger fler pixlar än en vanlig Full HD 1080p-upplöst skärm, vilket tidigare har varit den bästa möjliga upplösningen. Nu kan du njuta av de minsta detaljer med perfekt skärpa på din nya TV. LG 79UB980V har stöd för HDMI 2.0 som säkerställer framtidens 4K-signal. Har du ingen signalkälla som kan skicka ut Ultra HD 4K-upplösning så kommer LG 79UB980V att skala upp den befintliga signalen för ett optimerat bildresultat tack vare Tru-Ultra HD Engine Pro som är en ny uppskalning som analyserar bilden i fyra steg för att förbättra detaljrikedomen.

LG 79UB980V är utrustad med en avancerad IPS-panel som ger dig en bredare betraktningsvinkel och en mer konsekvent bildåtergivning var du än sitter i soffan. För att öka omfånget och djupet av färgerna använder sig LG 79UB980V av Micro Pixel Control där LED-blocken styrs indiviuellt och ger större färgvariation samt betydligt bättre svärta.

LG 79UB980V är utrustad med LG’s egna passiva Cinema3D-teknik som är gör att glasögonen blir både lättare och billigare och inte behöver några batterier eftersom tekniken jobbar med polarisering. LG 79UB980V gör ett mycket bra jobb med att spela upp 3D-materialet, vi upplever knappt inga skuggeffekter och 3D-bilden flyter på mycket bra. Med 3D Depth Control kan du själv kontrollera djupet i 3D bilden. En ytterligare finess med LG 79UB980V är Dual Play funktionen för tv-spel som gör att två spelare kan dela en skärm och se olika bilder utan att behöva använda split-screen. Med brillorna på får varje spelare egen helskärm för sig själv, (kräver en spelkonsol med stöd för dual play).

LG 79UB980V har en inbyggd digital-TV-mottagare som har stöd för både DVB-T och DVB-C, vilket gör att du slipper ha en extra digitalbox och alla dess sladdar och klarar dig med en fjärrkontroll, allt styrs från din LG 79UB980V, det enda du behöver är en CA-modul för den typ av digital-tv du är ansluten till. Utöver dessa har LG 79UB980V även inbyggd DVB-S2-mottagare för mottagning av satellitsänd digital-TV från kompatibla tjänsteleverantörer. CI+-port en gör att man kan ansluta en passande CA-modul och ett programkort från din leverantör av tv-kanaler. Med LG 79UB980V kan du alltså på enklast möjliga sätt få tillgång till högkvalitativ underhållning i standard och HDTV-kvalitet.

LG 79UB980V har dessutom inspelningsmöjligheter till USB med s.k. PVR-funktion som gör att du kan spela in, pausa eller spola tillbaka ett tv-program. Tänk dock på att det du spelar in med PVR-funktionen i en tv-apparat eller Blu-ray spelare med tuner är p.g.a. upphovsrättsliga skäl kodat och kan endast spelas upp på den apparat det spelades in på.

LG 79UB980V har utrustats med LG’s nya WebOS Smart TV, som är en ny Smart TV-teknik där LG har gjort funktionen både smartare och ännu enklare än tidigare att använda. Nu kan du bygga din egen startskärm för de funktioner och applikationer du använder mest och med Live Menu kan du t.ex. se rekommendationer, söka och se information samtidigt som TV-programmet fortsätter i bakgrunden. LG 79UB980V har helt enkelt blir betydligt smartare än tidgare och ger dig tillgång till mer material, appar och internettjänster, som t.ex. YouTube, Twitter och Facebook. För dig som vill njuta av TV-program eller filmer finns möjlighet till att använda en mängd olika tjänster för detta så som Viaplay från Viasat, SF AnyTime och Netflix.

LG 79UB980V levereras med LG’s Magic Remote som gör det enklare att kontrollera och surfa med din tv. Magic Remote-Fjärrkontrollen gör det ännu enklare att kontrollera Smart-TV-funktionerna på ett intuitivt sätt. Magic Motion remote är en gyrobaserad fjärrkontroll som ger dig möjlighet att styra LG 79UB980V med enkla handrörelser. Magic remote har även en inbyggd mikrofon som kan användas för att röststyra TVn med olika kommandon eller för att snabbare söka på Internet.

LG 79UB980V är certifierad för Miracast, har inbyggt trådlöst nätverk (WiFi) och Smart TV för en interaktiv upplevelse samt Magic Motion-fjärrkontroll för smidig styrning av TV:ns alla funktioner. LG 79UB980V är helt enkelt den givna mittpunkten i ett modernt hem för all form av underhållning.

LG 79UB980V är utan tvekan en av de bästa tv-apparaterna i år som med ett enormt format och enastående bildkvalitet levererar allt man kan önska utan kompromisser. Den har dock inte direkt någon blygsam prislapp, men har du råd så lär du inte bli missnöjd.

Läs mer om LG 79UB980V...

Sök bästa pris på LG 79UB980V hos: