LG 55LW650W

LG 55LW650W
LG 55LW650W
Beskrivning av LG 55LW650W

LG 55LW650W är en Full HD 3D LED-TV med utrustad med LED Plus tekniken, ett högt kontrastförhållande på hela 5 000 000:1, den har en inbyggd digital-TV-mottagare för både Boxer och Com Hem och dessutom generöst anslutningar för externa enheter som HDTV-mottagare, Blu-ray-spelare och moderna spelkonsoler.

LG satsar på passiva 3D-glasögon!
I den nu vanligt förekommande aktiva 3D-tekniken används snabbväxlande skärmar och aktiva 3D-glasögon vilket kan ge yrsel, trötthet samt huvudvärk. Därför är LG 55LW650W’s passiva CINEMA 3D ett mycket bättre alternativ. Denna smarta teknik som använder sig av polarisationsteknik liknande den som används på 3D-biografer, gör att bilden blir klarare och vassare samt att glasögonen är avsevärt billigare och väger otroligt lite.

Aktiva 3D-glasögon brukar väga en hel del, vilket gör det obekvämt att använda dem under en längre tid, men de passiva 3D-glasögon som medföljer LG 55LW650W väger endast 16 gram och är därför mer bekväma att använda. Att sen priset på de passiva 3D-glasögon är avsevärt lägre gör ju inte fördelarna färre.

Med den passiva 3D-tekniken i LG 55LW650W kan man utnyttja en bredare betraktningsvinkel, vilket ju passar alldeles utmärkt om man är flera som ska titta samtidigt. De behöver heller aldrig laddas upp vilket aktiva glasögon måste. Med LG 55LW650W kan du nu njuta av en komplett 3D-upplevelse med hela familjen eller kompisgänget.När du köper en LG 55LW650W får du dessutom med 2 par 3D-Glasögon.

En LED-TV som vi vanligtvis idag lite felaktigt kallar dem är egentligen en LCD-TV, men med en bakgrundsbelysning av lysdioder i. LG 55LW650W med LED-belysning ger kristallklar bild, djupare svärta och mer realistiska färger än en vanlig LCD-TV och med LED Plus-tekniken får man en ännu djupare svärta samt en överlägset kontrastförhållande för en bättre bild.

Med LG 55LW650W’s 100hz TruMotion, som kan visa 100 bilder/sekund minskar oskärpan i snabba scener eller sportsekvenser med snabba rörelser. En TV utan denna 100Hz-teknik visar endast 50 bilder/sekund, men med TruMotion-tekniken räknas det fram en ny bildruta mellan varje par av rutor. Denna teknologi minskar den upplevda responstiden och begränsar problemen med eftersläpning i bilden och ger på så sätt mer detaljer även i scener med snabba rörelser. Perfekt för actionfilmer eller för sportälskaren.

LG 55LW650W har dessutom LG’s nya ”Smart TV” funktion, som enkelt förvandlar din TV till en mediaportal och ger dig tillgång ett oändligt utbud av material, applikationer och internettjänster, som Youtube, Pandora, Picasa, Twitter och Facebook. Det kommer även finnas tillgång till en rad unika tjänster för Sverige så som Viaplay från Viasat och SF Anytime från SF.

med Smart SHARE i din LG 55LW650W får du tillgång till all din favoritmusik, filmer, videos och foton som finns lagrade på din dator eller Smart Phone, direkt in i TV’n. LG 55LW650W blir på så vis ett mediacenter med tillgång till allt du kan tänkas behöva komma åt, utan att du ens behöver resa dig ur soffan.

LG 55LW650W är DLNA-certifierad vilket gör att du kan koppla ihop den med andra DLNA-kompatibla apparater via ditt nätverk och spela upp film, musik och bilder direkt över nätverket.
Den har nätverksanslutning via kabel och är förberedd för trådlös wifi med hjälp av en USB-adapter, vilket möjliggör trådlös anslutning till DLNA-kompatibla enheter och du slipper helt nätverkskablar. Med LG 55LW650W ansluten till internet har du tillgång till funktioner på Internet som t.ex. YouTube och Picasa.

Smart Energy Saving Plus sänker energiförbrukningen avsevärt på din LED-TV med upp till halva energiförbrukningen jämfört med medelförbrukningen på marknaden. Intelligent Sensor läser av rummet och justerar bakgrundsljuset efter detta för optimal bildåtergivning under alla olika rums förutsättningar.

Läs mer om LG 55LW650W...

Sök bästa pris på LG 55LW650W hos: