LG 47LV550W

LG 47LV550W
LG 47LV550W
Beskrivning av LG 47LV550W

 

LG 47LV550WLG 47LV550W

LG 47LV550W är en 47-tums Full HD LED-TV med Edge LED-belysning, 100Hz-teknik och inbyggd digital-TV-mottagare för både Boxer (DVB-T) och Com Hem (DVB-C), samt DVB-T2 för mottagning av de nya HDTV-signalerna. LG 47LV550W är även utrustad med den senaste Smart TV tekniken.

LG 47LV550W har utrustats med Smart TV, vilket innebär att din vanliga TV enkelt blir till en medieportal och ger dig tillgång till nästan obegränsade mängder av material, app’ar och internettjänster, som Youtube, Pandora, Picasa, Accuweather, Twitter och Facebook. Det kommer även finnas tillgång till en rad unika tjänster för Sverige så som Viaplay från Viasat och SF Anytime från SF. Antalet tjänster kommer vara under konstant utveckling med fler och fler tjänster inkommande.

LG 47LV550W har bildförbättringsfunktionen ’TruMotion’ som genom att visa 100 bilder/sekund minskar oskärpan i scener eller sportsekvenser med snabba rörelser. En vanlig TV visar endast 50 bilder/sekund. TruMotion analyserar bildsignalen med hjälp av avancerade algoritmer för att automatisk räkna fram en ny bildruta mellan varje två på varandra följande originalrutor. Denna teknologi sänker den upplevda responstiden och begränsar fenomenet bildeftersläpning och ger på så sätt naturtrogna detaljer även i scener med snabba rörelser, perfekt för actionfilmer eller för sportälskaren.

LG 47LV550W levererar bilder i Full HD-upplösning för perfekt detaljåtergivning, Full HD 1080p är för närvarande det videoformat i handeln som har högst upplösning och kan ge perfekt bild med knivskarp detaljåtergivning. Med moderna signalkällor som DVD med uppskalning, Blu-ray spelare, HDTV-mottagare eller moderna spelkonsoler kan du njuta av bästa möjliga bild på din LG 47LV550W.

Tack vare att LG 47LV550W har inbyggd digitall-TV mottagare behöver du inte använda någon extern digitalbox för att se på TV. LG 47LV550W är dessutom utrustad med CI+-port vilket ger möjlighet att ansluta en CA-modul och ett programkort från kompatibel operatör. Nu slipper man flera fjärrkontroller och mängder med kablar till TV:n. Perfekt för den som vill ha en snygg och stilren installation på väggen.

LG:s LW550-serie är utrustad med en PVR-funktion som kan spela in ett TV-program automatiskt samtidigt som det kan spelas upp när som helst. Med timeshift-funktionen kan du pausa och gå bakåt i ett vanligt tv-program när som helst utan att gå miste om något i livesändningen, perfekt om det skulle ringa mitt i den viktiga matchen.

LG 47LV550W har DLNA-certifierad nätverksanslutning som gör att du på ett enkelt sätt kan koppla samman din TV med andra kompatibla enheter och njuta av bilder, musik och filmer direkt på TV:n.

LG 47LV550W LED-TV är utrustad med trådad nätverksanslutning samt är Wi-Fi Ready. Med en USB-adapter kan man koppla upp sig helt trådlöst, perfekt för den som önskar en snygg och stilren installation med ett minimum av kablar.

Läs mer om LG 47LV550W…

Läs mer om LG 47LV550W...

Sök bästa pris på LG 47LV550W hos: