LasseMajas Detektivbyrå / Boxen

LasseMajas Detektivbyrå / Boxen
LasseMajas Detektivbyrå / Boxen
Beskrivning av LasseMajas Detektivbyrå / Boxen

Lasse och Maja bor i Valleby och driver en detektivbyrå tillsammans. Gång på gång hjälper de polismästaren att lösa kniviga fall. Baserat på Martin Widmarks och Helena Willis böcker!

Julkalendern – SVTs Julkalender 2006.
Det har blivit december och den lilla staden Valleby ligger inbäddad i snö. I sann julanda och för den allmänna trivseln i bygden har stadens polismästare bestämt sig för att organisera ett julspel i stadens gamla teater. Till polismästarens stora vånda blir det dock en månad full av småbrott och allehanda märkliga händelser. Tur då för polismästaren att Lasse och Maja precis har startat en detektivbyrå tillsammans och kan hjälpa till!

Kameleontens hämnd
En mystisk bok om Vallebys grundare Hertig Valle samt ett tio år gammalt fall gör sig påmint när märkliga ting börjar ske i Valleby kort efter att den beryktade Conny-Kameleont sluppit ut från fängelset. Hämndbegär och avancerade förklädnader ställer till det rejält för våra vänner som tvingas till finurligare och modigare aktioner än någonsin tidigare för att återställa ordningen i Valleby.

Läs mer om LasseMajas Detektivbyrå / Boxen...


Sök bästa pris på LasseMajas Detektivbyrå / Boxen hos: