En djävulsk romans 1-3

En djävulsk romans 1-3
En djävulsk romans 1-3
Beskrivning av En djävulsk romans 1-3

Det är sommarlov. Kathryn har just blivit övergiven av sin kille. För att hämnas ber hon sin blaserade styvbror Sebastian stadens okrönte mästare i att förföra om att få sin före detta killes nya tjej att framstå som ett fnask. Samtidigt slår de två vad om något annat. Kan Sebastian förföra den fromma och pryda Annette den nya rektorns dotter innan skolan börjar igen? Om inte får Kathryn Sebastians bil. Lyckas han däremot från Sebastian … Kathryn.

Skolan har aldrig förr varit så spännande eller utmanande. Ett hänsynslöst syskonpar bestämmer sig för att ge varandra en läxa ur en provocerande lärobok i bedrägeri frestelser och hämnd.
När tjejtjusaren Sebastian (ROBIN DUNNE – TV-serien Dawson’s Creek The Big Hit) återförenas med sin styvsyster Kathryn (AMY ADAMS – Drop Dead Gorgeous) i det jättelika och eleganta hemmet i New York har han bestämt sig för att lägga det förflutna bakom sig. Det ska bli slut på alla snedsprång och de många kärleksaffärerna. Särskilt som han har mött den underbara och oskuldsfulla Danielle (SARAH THOMPSON – The Ice Storm) dotter till rektorn på Manchester College. Men Sebastian har motarbetat Kathryn och nu planerar hon att testa hur hållbar hans kärlek är genom att erbjuda honom en godbit – nämligen sig själv. Ska Sebastian kunna motstå styvsysterns sensuella charm och bara koncentrera sig på att lära upp den naiva Danielle i kärlekens konst? Allt står på spel och ingenting är som det verkar i denna berusande och sensuella berättelse om fördärv makt och förförelsekonst.

När ett grymt spel om att först förföra och sedan överge två godtrogna studiekamrater slutar oavgjort tar Jason och Patrick (Kerr Smith Dawson´s Creek) – de två mest omoraliska studenterna vid Prestridge College – sikte på den största trofén: Cassie Merteuil. En kall och beräknande kvinna vars förmåga att manipulera och förföra ger en helt ny bild av vad njutning och smärta kan komma att innebära.

Läs mer om En djävulsk romans 1-3...

Sök bästa pris på En djävulsk romans 1-3 hos: