Avatar Extended Edition

Avatar Extended Edition
Avatar Extended Edition
Beskrivning av Avatar Extended Edition

Den ursprungliga utgåvan av Avatar var en renodlad utgåva som bara innehöll  Blu-ray och DVD versioner av filmen i bioversionen. Avatar Extended Edition Blu-ray innehåller tre versioner av filmen, bioversionen, specialutgåvan, och den nya förlängda versionen som är 16 minuter längre än orginalutgåvan. Den förlängda versionen, Avatar Extended Edition Blu-ray  ger berättelsen lite mera djup och ger tittaren lite mera av filmupplevelsen än orginalutgåvan, att det är något längre är inget man direkt har ont av, snarare tvärt om.

 

Den nya inledningen som fokuserar liter mer på Jake och där han var i sitt liv när han fick budet om i sin brors död och blev erbjuden att ta hans plats. Avatar Extended Edition Blu-ray ger också en djupare inblick om Grace och hennes arbete med vid Na’vi skolan och vad som hände där innan Jake’s ankomst. Resten  av de tillagda scenerna utgörs av förlängda sekvenser i vissa scener, några som ger mervärde och några som varken gör till eller från.
För alla fan’s av Avatar är Avatar Extended Edition Blu-ray det självklara valet, och extramaterialet gör denna utgåva till ett måste.
James Cameron har skapat detta mästerverk som utspelar si på planeten Pandora långt, långt borta.
Avatar är namnet på de biologiska, konstgjorda, genetiskt matchade och fjärrstyrda”kostymer” som skapats så att människor kan interagera med infödingarna på Pandora,  Na’vi. Pandora är en bördig och färgstark värld bebodd av en mängd främmande arter och ett värdefullt mineral, en superledare för energi, vilket gör den mycket värdefull.
En gemensam militär / civil forskarstation har upprättats på Pandora för att utvinna det värdefulla mineralet, och studera planeten, dock så är infödingarna Na’vi inte öppna för utomstående och deras koloni vilar på det område där den högsta koncentrationen av mineralet är lokaliserat. Jake Sully är en förlamad före detta marinsoldat vars nyligen avlidne tvillingbror var tänkt för Avatar programmet.
Eftersom Jake är en genetisk kopia av sin bror har han kommit till Pandora för att ta hans plats. Han ansluter sig där till militärer och forskare, vilka har helt skilda agendor. Militären jobbar åt ett bolag som söker efter det värdefulla mineralet och forskarna har genom Avatar programmet chans att studera planeten och dess invånare. Jakes uppdrag är att nästla sig in bland urinvånarna och skaffa information om deras svagheter för att underlätta för militären att komma åt mineralen.
Efter att ha bott bland Na’vi och blivit en av folket börjar Jake att tappa fokus på uppdraget, han blir förälskad i en hona av Na’vi folket. När detta blir uppenbart för företaget instrueras militären att ta till våld vilket resulterar i ett dödläge som tvingar Jake att välja sida i kampen om stammens överlevnad.
Avatar Extended Edition Blu-ray är en fantastisk historia om en hemlig agent som blir förförd av den värld som han infiltrerar och tvingas välja sida, en klassisk story i grunden men det förringar inte att Avatar är en helt ny upplevelse för alla sinnen. Avatar Extended Edition Blu-ray har en bildkvalitet som inte går av för hackor och lämnar egentligen ingenting att önska. Den färgsprakande världen på Pandora gör sig helt fantastisk på Blu-ray med knivskarpa bilder och enastående färger är Avatar Extended Edition Blu-ray ett måste i en Blu-ray samling.
Läs mer om Avatar Extended Edition...

Sök bästa pris på Avatar Extended Edition hos: