Andersson A429FDC PVR 3D

Andersson A429FDC PVR 3D
Andersson A429FDC PVR 3D
Beskrivning av Andersson A429FDC PVR 3D

Andersson A429FDC PVR 3D är en mycket prisvärd 42-tums Full HD LCD-TV med den senaste tekniken inom passiv 3D-teknik som låter dig uppleva ännu en dimension av den senaste 3D-filmen. Andersson A429FDC PVR 3D har även begåvats med smarta funktioner som t.ex. digital-TV inspelning via USB och hela 4 HDMI-ingångar.

Andersson A429FDC PVR 3D har stöd för visning av 3D-material från en 3D-kompatibel Blu-ray spelare samt 3D Blu-ray filmer. Nu kan du njuta av ytterligare en dimension av dina favoritfilmer. Dessutom har Andersson A429FDC PVR 3D inbyggd virtuell konvertering av material från 2D till 3D, du är alltså inte begränsad till att se på 3D-film från Blu-ray utan kan även njuta av ditt favoritprogram på TV i simulerad 3D, dock så når inte simulerad 3D upp i den kvalitet och upplevelse som du får från en äkta Blu-ray 3D film, men är ändå en klart sevärd upplevelse.

Med den passiva 3D-tekniken som används i Andersson A429FDC PVR 3D förbättras bildkvaliteten, den ger mindre flimmer och en mjukare bild. Man har även flyttat teknologin från glasögonen till TV:n. Så i stället för aktiva glasögon kan man utnyttja polariserade och passiva glasögon. Polariserade glasögon är både lätta och tunna, kräver inte några batterier, synvinkeln blir bättre, och man kan ligga i fåtöljen och se 3D utan att bilden i glasögonen blir svart. Dessutom ger den passiva 3D-tekniken minimalt med bilddubbleringar, vilket minskar ansträngningen för ögonen. Då blir man inte lika trött i ögonen, så nu är det inga problem att titta länge på 3D-innehåll. Passiva 3D-glasögon kostar dessutom bara en bråkdel av vad aktiva 3D-glasögon kostar så nu är det inga problem att bjuda in alla kompisarna och se på film.

Andersson A429FDC PVR 3D är utrustad med USB-ingång på sidan som ger dig tillgång till mediafiler i JPG, MP3 och MPEG4-format och även undertexter i .srt och .sub-format, från de flesta kompatibla USB-enheter. Andersson A429FDC PVR 3D klarar även uppspelning av det populära formatet .mkv som används för högupplöst film. Anslut bara USB-minnet eller en extern USB hårddisk till USB-ingången och se på dina foton, spela upp din musik eller se på din favoritfilm, svårare än så är det inte.

Andersson A429FDC PVR 3D är utrustad med hela 4 HDMI ingångar vilket gör att du kan ansluta Blu-Ray spelare, moderna spelkonsoler, datorer eller HDTV-mottagare och njuta av bästa möjliga bild- och ljudkvalitet. HDMI levererar en okomprimerad digital signal till din TV vilket ger perfekt bildkvalitet. Utöver detta är Andersson A429FDC PVR 3D även utrustad med klassiska analoga anslutningar som komponentvideoingång, två scartingångar, A/V-ingång och VGA-ingång för dator. För utkoppling av ljudet till ditt hemmabiosystem har du tillgång till koaxial digital ljudutgång.

Andersson A429FDC PVR 3D har inbyggd digital-TV mottagare för marksänd digital-TV (DVB-T) och kabel-TV (DVB-C) vilket innebär att du inte behöver köpa till någon extra digitalbox samt tar bort behovet av flera fjärrkontroller mängder av kablar som är inkopplade i TV’n, perfekt t.ex. för dig som vill ha en stilren installation på väggen. Tack vare stöd för både MPEG2 och MPEG4 kan Andersson A429FDC PVR 3D även ta emot MPEG4-sändningar (HDTV) utöver de vanliga MPEG2-sändningarna. CI+-port ger dig möjlighet att ansluta en CA-modul och programkort från programleverantör.

Andersson A429FDC PVR 3D är utrustad med en inspelningsfunktion av digital-TV via USB. Tack vare den inbyggda PVR-funktionen (Personal Video Recorder) får du möjlighet att spela in eller pausa TV-program.

 

Läs mer om Andersson A429FDC PVR 3D...

Sök bästa pris på Andersson A429FDC PVR 3D hos: